Meny

Taboulet

Dette trenger du

  • 4 stk STANGE kyllinglår
  • 2 ss hakket fersk estragon (tørket kan også brukes)
  • 4 ss solsikkeolje
  • 4 porsjoner kokt couscous
  • 1 bunt vårløk (bruk det hvite)
  • 1 kepaløk i terninger
  • 1 moden avocado i terninger
  • 1 chili, finhakket
  • 4 ss hakket koriander
  • 1 pk STANGE urtesaus
  • Salt, pepper, olje

4 personer

Tilberedning

Kok couscousen klar etter anvisning på pakken. Pakk ut kyllingen og tørk den på papir. Fyll hakket estragon under skinnet på lårene. Fordel det godt. Gni inn lårene med solsikkeolje, salt og pepper. Stek dem i ovn på 200 °C i 25 minutter til lårene er crispy og møre. Plukk kjøttet fra benet i grove biter.

Mens kyllingen steker gjør du klar grønnsakene. Kutt vårløk, løk og avocado. Grønnsakene «wokes» raskt i en stekepanne med solsikkeolje og smakes til med salt og finhakket chili. Vend så inn couscousen og stek til det er gyllent. Bland inn koriander.

Anrettes med sprøstekte kyllinglår og frisk koriander.