Meny

Sprø kyllingburger

Dette trenger du

  • 2 stk STANGE kyllingbryst
  • 8 stk eggehviter
  • 6 dl hvetemel

  • Brødkrummeblanding:
  • (blandes sammen)
  • 10 dl brødkrumme eller pancomel fra asiatisk butikk
  • 1 ss paprikapulver
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts fennikel, malt

  • 4 store hjemmelagde burgerbrød

  • Saus:
  • 1 dl hjemmelaget majones (eller god kjøpemajones)
  • 2 ss chilisaus
  • 1 ts tabasco
  • 1 ts worchester saus
  • 1 ss ketchup

  • Finhakket koriander
  • Salat, jalapenos, tomat og sylteagurk.
  • Salt, pepper, solsikkeolje til frityren.

4 personer

Tilberedning

Ta skinnet av kyllingbrystene. Del den på langs og bank brystene flate. Vend kyllingen inn med salt og pepper, og deretter i melet. Rist av alt overflødig mel. Dypp kyllingen i eggehviter og deretter over i brødkrummeblandingen. Gjør dette 2 ganger.

Varm opp oljen til 190 °C og legg i kyllingen. Friter kyllingen i ca. 4-5 minutter. La den hvile litt før servering.

Sausen: Bland sammen alle ingrediensene.