Meny

Sitronmarinerte kyllinglår med Gremolata

Dette trenger du

  • 4 stk kyllinglår
  • Saften av 1 sitron
  • salt og pepper

Gremolata

  • 6 ss persille finkuttet
  • 1 ½ sitron
  • 4 fedd hvitløk
  • 6 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • ½ sitron, saften

Tilberedning

Sett ovnen på 180 grader. Gni lårene inn med sitronsaft salt og pepper og legg de på brett med bakepapir, ha litt nøytral olje på. Stek de i ca 30 min, og skru opp temperaturen til 220 grader de siste minuttene for å sprø opp skinnet.

Gremolata:
Vask sitronene og riv skallet fint, riv eller hakk hvitløk og bland med resten av ingrediensene. Ha raust med Gremolata over kyllinglårene og server dampet asparges eller andre gode grønnsaker til.