Meny

Salat med honningglasert andebryst

Dette trenger du

  • 2 andebryst
  • 5 ss honning
  • ½ sitron, revet skall
  • Salt og pepper
  • 1 pk småsalat
  • 1 mango, i skiver
  • ½ granateple, kjernene
  • ½ rødløk, i skiver

Tilberedning

Sett ovnen på 140 grader. Rut skinnet og masser inn salt. Putt andebrystet med skinnsiden ned i en kald panne. Trenger ikke noe fett i pannen fra før. Skru på medium varme og la andebrystet litt der i ca 5 min til du ser at mesteparten av fettet ligger i pannen og ikke på andebrystet. Skru opp til maks temperatur og stek videre til skinnet er gyllent og sprøtt. Skru av pannen, snu andebrystet, og sett Pensle på glazen (honning, sitronskall salt og pepper) og stek brystene videre i ovn i 12 min. Hvil andebrystene i 15 min før du skjærer de i skiver som danderes oppå salaten. Server gjerne en enkel dressing og godt brød til.