Meny

Pizza med urtemarinert kyllingfilet

Dette trenger du

  • 1 ferdig pizzabunn til langpanne eller 2 runde bunner
  • 300 g strimlet kyllingfilet
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 håndfull basilikum, grovhakket
  • 1 dl olivenolje
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 ts oregano, tørket
  • 1 ts salt
  • 200 g revet ost
  • 1 pk mozzarella
  • 1 rødløk, i skiver
  • 12 cherrytomater, delt i to
  • 12 oliven

Tilberedning

Sett ovnen på 220 grader. Bland basilikum, olje og hvitløk til en maridane og vend inn kyllingkjøttet. La det ligge i 30 min (eller lenger). Kjør hakkede tomater, oregano og salt med stavmikser til en jevn saus som smøres på bunnen, dryss på revet ost, og bryt biter av mozzarella over. Legg på kyllingen og resten av ingrediensene og stek til den har fått ønsket farge. Ha gjerne fersk basilikum og litt tørket chili over til servering.