Meny

Pepperwings med hoisinglaze

Dette trenger du

  • Ca. 30 stk STANGE kyllingvinger
  • 2 ss brunt sukker
  • 4 ss ris hvitvinseddik
  • 1 ts tomatpuré
  • 1 ss syltet “pink pepper”, eller grønn pepper
  • 1 ss finhakket chili
  • 1 ss finhakket sitrongress
  • 1 ss finhakket ingefær
  • 2 dl soyasaus
  • 2 dl hoisinsaus
  • 1 ss sesamfrø, stekt
  • Salt, pepper og solsikkeolje

4 personer

Tilberedning

Vend kyllingvingene i olje, salt og pepper, legg dem i en lang form og stek i 25 minutter ved 180 °C.

Mens vingene steker, lager du sausen. Ha alle ingrediensene i en kjele og kok opp. La det koke i 10-12 minutter til det får en sirup-lignende konsistens.

Stek vingene raskt i en rykende varm panne med litt olje. Vend inn sausen og la det koke sammen i 2-3 minutter.

Strø over sesamfrø og fersk koriander.

TIPS:

Server gjerne med kokt ris og wokede grønnsaker i sesong.

PS! Husk servietter!

Se oppskriftsfilm her!