Meny

Lun vintersalat med kyllingbryst og rosmarinbakte rødbeter

Dressing

  • 2 ss sennep
  • 1 ts honning
  • Saften fra 1/2 sitron
  • 2 ss olivenolje
  • Rør til dressingen blir jevn

Tilberedning

  1. Brun kyllingfileten raskt i stekepannen til denhar fått stekeskorpe
  2. Stek den videre i ovnen på 180 grader i 20-25 minutter til den er gjennomstekt
  3. Skrell rødbetene (2 stk) og kutt i båter
  4. Legg de i en ill fast form og hell lift olivenolje over + salt go finhakket rosmarin

Stek i ovnen på 200 grader i 30 minutter

Salat:
1. Grovhakk en bunt med grønnkål og en 1/2 rødløk.
2. Vend inn dressingen.
3. Kok quinoanen som anvist på pakken og hell den i salaten når den er ferdig kokt.
4. Vend forsiktig inn granateple og persimon.
5. Topp med ovnsbakte rødbeter, Stange kyllingsbryst (oppkuttet) og revet parmesan til slutt.