Meny

Kyllingvinger

Tilberedning

Stek STANGE Kyllingvinger på 180 grader i ovnen i 20-30 minutter.
De kan også grilles, eller stekes i stekepanne.

Må gjennomvarmes før bruk.

Serveringstips:
STANGE Kyllingvinger med herlig smak av Karibia, passer til en rekke tilbehør. Hva med tzatziki, marinerte soltørkede tomater og litt oliven eller en frisk mangosalsa med litt koriander? Litt lunt bakverk som for eksempel nanbrød eller pita passer også ypperlig til. En rask tzatziki lager du ved å blande 1 beger Matyoghurt med 1 finrevet agurk (klem ut all saften) og 1-2 fedd finhakket hvitløk. Smak til med eddik (7 %), salt og pepper.

STANGE Kyllingvinger med spicy guacamole og mangosalsa
Kyllingvinger er selvskreven fingermat og kan serveres helt enkelt med en dipp eller to. Hva med en litt spicy guacamole, smakt til med finhakket chili, rødløk, koriander og en sweet chili sauce? Her er det bare å prøve seg frem til sin favoritt.

STANGE Kyllingvinger med hjemmelaget mangosalsa
STANGE Kyllingvinger med karibisk krydder smaker ekstra godt sammen med litt syrlig og søtt.
En mangosalsa lager du raskt ved å dele frisk mango i små terninger og blande sammen med litt finhakket chili, rødløk og hvitløk. Smak til med olivenolje, presset lime, salt og pepper. Vend inn hakket frisk koriander rett før servering.