Meny

Kyllingsuppe på kraft av Stange Landkylling™

4 personer

Dette trenger du

  • 1 stk STANGE kyllingbryst kuttet i biter.
  • 1 liter STANGE kyllingkraft
  • 3 ss soyasaus
  • 2 stk fersk sitrongress
  • 1 stk hel rød chili renset for frø greit å fjerne de sterke frøene om barna skal spise suppen)
  • 4 ss hakket ingefær
  • 4 ss grovhakket fersk koriander
  • 1 lime
  • 2 ss fiskesaus (prøv en asiatisk butikk om du har problemer med å finne den)
  • Grønnsaker etter eget ønske. Kutt disse i fine strimler eller terninger. Her har jeg brukt vårløk, sjampinjong, tomat og boc-choy (asiatisk kål). Retten trenger masse grønnsaker.

Tilberedning

Start med å kutte alle grønsakene i passe grove biter. Finhakk sitrongress, chili og ingefær, og fres til de blir myke. Tilsett STANGE Kyllingkraft og la det småkoke i 10 minutter. La det koke videre med resten av grønnsakene og kyllingbitene i ca. 2-3 minutter til grønnsakene er myke. Kok opp suppen og la den trekke i 4-5 minutter. Smak til med lime, soya og fiskesaus. Anrett suppen i suppetallerken og topp med hakket koriander. Serveres rykende varm, gjerne med brød og godt smør til.