Meny

Kyllingnuggets

4 personer

Dette trenger du

  • 2 stk STANGE kyllingbryst
  • 4 ss cæsar dressing
  • 4 ss soyasaus
  • 4 eggehviter
  • 4 dl hvetemel
  • 8 dl brødkrumme eventuelt pankomel
  • Solsikkeolje til frityr (om du ikke har frityrkoker kan du bruke en panne med høy kant)
  • 1 dl Hellmann´s majones (eller en god hjemmelaget majones)
  • 1 ss Sriracha saus
  • 1 lime
  • 1 ss hakket koriander

Tilberedning

1. Ta skinnet av kyllingbrystene. Kutt brystene på langs i fingertykke strimler. Mariner kyllingen i 30 minutter i soyasaus i kjøleskapet.
2. Vend kyllingen i melet. Rist av alt overflødig mel og dypp kyllingstrimlene i eggehvite og vend dem deretter i brødkrumme. Denne opreasjonen gjøres to ganger.
3. Bland Hellmann´s majones med Srirachasausen og saften av 1 lime. Vend deretter inn hakket koriander.
4. Friter kyllingen gylden på 190 grader i ca. to minutter.
5. Anrett kyllingen på ett bakepapir og serveres gjerne på en pinne. Gøy for ungene!