Meny

Kyllingburger med grillet ananas og eplecoleslaw

Dette trenger du

  • 2 kyllingbryst
  • 4 hamburgerbrød
  • ½ fersk ananas
  • 1 rødløk

Eplecoleslaw:

  • 1 eple
  • 1 stilk stangselleri
  • ¼ issalat
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss majones
  • 2 ss lettrømme
  • salt og pepper

Tilberedning

Finsnitt salaten, kutt stangselleri i biter og riv eller skjær eplene i strimler, bland det sammen med resten av ingrediensene. Ha salt og pepper på kyllingbrystene og grill eller stek 2-3 minutter på hver side, stek de videre i ovn på 150C eller ved indirekte varme på grillen i ca 12-15 minutter til kjernetemperaturen er 62-63 grader. La de hvile 10 minutter før de skjæres i skiver. Skjær ananasen i fire skiver og legg de også noen minutter på hver side på grillen sammen med hamburgerbrødene. Bygg det sammen til en burger med eplecoleslaw i bunnen, og noen skiver rødløk på toppen.