Meny

Kyllingboller

Dette trenger du

  • 2 stk STANGE kyllingbryst
  • 5 dl fløte
  • 100 g østersopp, finhakket
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss hakket fersk estragon
  • 50 g smør

4 personer

Tilberedning

Ta skinnet av kyllingen. Kutt kyllingen på langs i fingertykke strimler og deretter i så små biter som mulig – du kan også gjerne kverne dem. Sett på frys sammen med fløten, til det begynner å fryse lett.

Kjør så kyllingen sammen med salt i en food prossessor til den binder seg og blir «deigete». Spe så med fløten i en tynn stråle, til farsen får en kremete konsistens. Ha i hakket estragon, sopp og knust hvitløk. Kjør dette litt til. Form små kjøttboller av farsen. Stek så kyllingbollene i ca. 2 minutter i smør til de blir gylne.

Serveres med wokede grønnsaker og smøret fra stekingen, smak gjerne til med litt soyasaus.

TIPS:

Dette passer og godt i en lun pastasalat.