Meny

Kylling Ramen

Dette trenger du

  • 4 stk STANGE kyllinglår
  • 4 ss solsikkeolje
  • Salt og pepper

  • Buljong:
  • 1 l STANGE kyllingkraft
  • 1 dl soyasaus
  • 100 g sitrongress, finhakket
  • 1 stk finhakket purreløk
  • 50 g ingefær, skrellet og finkuttet
  • 1 ts fenikkelfrø malt
  • 1 knivsodd cayennepepper

  • 4 hardkokte egg

4 personer

Tilberedning

Pakk ut kyllinglårene og tørk dem godt med papir. Gni lårene inn med solsikkeolje, salt og pepper. Stek dem i ca. 25 minutter ved 200 °C til de er møre og crispy. Plukk kjøttet av benet i grove biter.
Lag buljongen. Ha alle ingrediensene i en kjele. Kok opp og la dette trekke i 15-20 minutter. Sil så buljongen til den blir klar og gjennomsiktig.

Anrett kyllingen og grønnsakene i en dyp skål sammen med urter og egg. Ha på rykende varm buljong og nyt.