Meny

Kylling con carne

Dette trenger du

  • 4 stk STANGE kyllinglår
  • 1 l STANGE kyllingkraft
  • 1 boks skollede, hakkede tomater
  • 2 ferske plommetomater
  • 8 fedd hvitløk, uten skall
  • 4 sjallottløk, uten skall og delt i fire
  • 1 rød chili grovhakket, uten stilk og frø
  • 1 ts cummin, malt
  • 1 ts chilipulver
  • 1 boks hvite bønner i lake (du kan koke hvite cannellinibønner om du ønsker det)
  • Salt og pepper

4 personer

Tilberedning

Ta skinnet av kyllingen. Del kyllinglårene i leddene og krydre dem med salt og pepper. Legg dem i en kjele og ha i resten av ingrediensene. Legg på lokk og la det koke i 45 minutter til kyllingen er mør og retten har fått en tykkere konsistens.

Tips:

Serveres med myk potetpuré og frisk hakket persille.