Meny

Kryddermarinerte Kyllingklubber

Tilberedning

STANGE Kryddermarinerte Kyllingklubber tines før tilberedning og taes ut av plastemballasjen.
Stek kyllingklubbene på 180 ºC i ovnen i ca. 30 minutter til de har en kjernetemperatur på 60-65 ºC. Egner seg like godt i stekepannen som på grillen. Husk hviletid på ca. 10 minutter. Sous vide: Legges i sous viden i egen sous vide pose i 1 time på 62 ºC. Stekes deretter i ca. 1 minutt på hver side på høy varme i panne. Bruk gjerne en god olje. Må gjennomvarmes før bruk.

Serveringstips:
STANGE Kryddermarinerte Kyllingklubber er smakfulle klubber av STANGE kylling som er smaksatt med en unik kryddermarinade laget i samarbeid med Grillkongen Craig. De egner seg perfekt på grillen eller når du ønsker et raskt og godt måltid tilberedt i ovnen. Server gjerne sammen med en god barbequesaus.

Prøv også min favoritt dip: Creme fraiche blandet med noen dråper sitron og finhakket koriander og gressløk. Friskt og godt!

Oppskrifter og serveringsforslag er laget i samarbeid med mesterkokk Gunnar Hvarnes.