Meny

Andeconfit

Andeconfit er den perfekte gjestemat når du vil imponere med noe ekstra godt!

Tilberedning

Varm STANGE Andeconfit i en ildfast form ved 160 grader i ca. 30 minutter, sett ovnen
på grill helt mot slutten av steketiden for sprøtt skinn. Øs stekefett over av og til.
STANGE Andeconfit er også velegnet på grillen.

Må gjennomvarmes før bruk.

Serveringstips!
Server STANGE Andeconfit med pannestekte søtpoteter, kokte aspargesbønner og gulrot. Prikken over i’en er en av våre nydelige ferdiglagde sauser som du bare trenger å varme opp. Til denne retten smaker det ekstra godt med STANGE Rødvinssaus.

Andeconfit på frisk salat med granateple og gresskarkjerner
STANGE Andeconfit smaker utrolig godt i en frisk salat. Stek lårene på middels sterk varme i en panne til de er gjennomvarme og har sprøtt skinn. Plukk kjøttet fra beina og vend det inn i blandet salat etter ønske (f.eks. ekebladsalat og crispisalat). Dryss over granateple og ristede gresskarkjerner. Server med balsamicovinaigrette og litt nybakt brød.

Andeconfit med stekte grønnsaker og mandelpotetpuré
Andeconfit er den perfekte gjestemat når du vil imponere med noe ekstra godt! Server STANGE Andeconfit med stekte grønnsaker som for eksempel rødløk, sopp og asparges, mandelpotetpuré som du smaker til med litt revet parmesan og en saus med litt sødme. Vi anbefaler vår kremete fløtesaus med honning og bringebær eller STANGE Appelsinsaus.