Meny

Andeconfit, klubber

Tilberedning

Varm STANGE Andeklubber i ovnen på 160 grader i 15 minutter, eller på grillen.

Bruk gjerne fettet som smelter i formen til steking av ovnsstekte poteter,
eller rotgrønnsaker.

Må gjennomvarmes før bruk.

Serveringstips!
STANGE Andeklubber er krydret med en herlig blanding franske urter og smaker
godt sammen med for eksempel oliven, tapenade, pesto av soltørkede tomater
og gjerne litt lyst ristet brød. STANGE Andeklubber med provencekrydder
er utrolig smakfullt og er en sterk konkurrent til kyllingvinger.

STANGE Andeklubber med spinatsalat
Varm STANGE Andeklubber etter anvisning. Bland sammen godt vasket og renset spinat, tørkede tranebær og pistasjnøtter (evt. valnøtter). Drypp over litt olivenolje og honning. Server med lunt bakverk og en urtedipp laget med for eksempel rømme, finhakket mynte, litt sitron, salt, sukker og nykvernet pepper.

Andeklubber med pistou
STANGE Andeklubber med provencekrydder smaker utrolig godt helt enkelt sammen med en hjemmelaget pistou, som er den provencalske versjonen av pesto. Pistou lager du ved å knuse 4 fedd hvitløk og bladene fra 1 potte basilikum i en blender, kjør til det er finhakket og spe med ca. 1 dl olivenolje. Når massen er glatt rører du inn 1 dl nyrevet parmesan. Smak eventuelt til med salt, pepper og litt presset sitron.