Meny

Kyllingconfit

Tilberedning

Varm STANGE Kyllingconfit i en ildfast form ved 180 grader i 25-30 minutter, sett ovnen
på grill helt mot slutten av steketiden for sprøtt skinn. Øs over stekefett av og til. 

STANGE Kyllingconfit er også velegnet på grillen.

Må gjennomvarmes før bruk.

Serveringstips!
Server STANGE Kyllingconfit med smørkokt asparges, sjalottløk og litt tørket aprikos.
En god potetpuré og en av våre nydelige sauser gjør måltidet komplett.
Til denne retten smaker det godt med for eksempel STANGE Rødvinssaus,
STANGE Provencesaus eller STANGE Soppsaus. Kan også gjerne brukes i en lun salat.

Skjær kjøttet fra beinet, og hakk i biter. Bland gjerne sammen med en fransk dressing.

Kyllingconfitpasta
STANGE Kyllingconfit, med sin milde smak, passer spesielt godt til pasta. Kok tagliatelle (eller annen pasta) etter anvisning og bland sammen med stekt brokkoli og sopp, smakt til med revet hvitløk, salt og pepper. Bland inn varm STANGE Kyllingconfit i litt mindre biter eller server hel ved siden av pastaen. Drypp over litt olivenolje rett før servering.

Kyllingconfit med varm cherrytomatsalat
Varm STANGE Kyllingconfit etter anvisning. Del cherrytomater i to og vend de i olivenolje, balsamico
(2 deler olje og 1 del eddik), salt og pepper. Bak tomatene ved 200 ⁰C, i ca. 20 minutter eller til
tomatene har skrumpet til det halve. Bland inn ruccola og litt finhakket rødløk. Server med foccacia
eller annet krydret brød og hvitløksdressing.