Meny

Om STANGE

Hvorfor smaker noen kyllinger bedre enn andre?

STANGE har i nærmere 20 år vært et av få kvalitetsmerker blant norske råvarer. I begynnelsen var det kun utvalgte restauranter i Oslo som kjøpte Arnt-Harald Stanges saftige og frittgående kyllinger. Etter hvert har produktene våre blitt tilgjengelige for folk flest.

Smaken av STANGE har hele tiden vært i utvikling. Flere av Norges beste kokker har vært med på å justere fôret for å få en best mulig kjøttkvalitet. Fôret består kun av vegetabilsk hvete, havre og mais, og er helt uten medikamenter og vekstfremmende stoffer. Dermed bruker kyllingene lenger tid på å vokse seg store. Det er også dette som gjør dem så smakfulle.

For å dekke etterspørselen har vi alliert oss med flere lokale bønder som er underlagt strenge krav når det gjelder hygiene, miljø og sikkerhet. Tidligere gikk kyllingene ute, men etter hvert vurderte vi faren for smitte som så stor at vi flyttet dem inn. STANGE kyllingene er derfor blitt frittgående innendørs. Kyllingene har god plass og får dermed utviklet muskulaturen – enda en grunn til at de smaker så godt.

Kvalitet har ikke bare med fôr og oppvekst å gjøre, det har også med selve nedskjæringen å gjøre. Hos oss renskjæres alt for hånd. Det betyr ikke bare finere stykker – det betyr også at kvaliteten er sjekket av flere par øyne før de sendes til kundene.

Se vår digitale brosjyre her